Service si garantii

Service si garantii

Secţia Service şi Garanţie

Secţia Service şi Garanţie a Casei de Comerţ MTZ Lider este una din cele mai importante verigi, care menţine legătura dintre Casa de Comerţ şi sute de gospodării de fermieri din Moldova. Scopul principal al Secţiei Service din cadrul Casei de Comerţ constă în reducerea timpului de staţionare a tractoarelor Belarus în cazul defecţiunilor și întreţinerea în garanție a tractoarelor în timp util.

Secţia Service şi Garanţie din cadrul MTZ Lider oferă un ciclu complet de întreținere a tractoarelor Belarus. Baza de reparații, depozitul de piese de schimb și personalul cu experiență permit efectuarea reparațiilor de orice complexitate. Inginerii şi mecanicii Secţiei Service şi Garanţie a Casei de Comerţ sunt instruiți la uzinele producătoare din componenţa Holdingului MTZ.

Linia Fierbinte a Secţiei Service și sistemul automat de procesare a apelurilor asigură executarea promptă a cererilor clienților Casei de Comerţ.

Secţia Service include echipe mobile pentru întreținerea tractoarelor Belarus, care se deplasează direct în gospodării. În cazul unor defecţiuni grave, agregatele sunt transportate la baza de reparații.

Secţia Service şi Garanţie

Boiarinov Serghei

(373) 22 50-33-40

Piese de schimb

Casa de Comerț MTZ Lider este distribuitorul oficial al tuturor uzinelor, care aparțin asociaţiei Holding MTZ SA, și al altor uzine producătoare de piese de schimb pentru tractoarele MTZ. MTZ Lider are contracte pentru furnizarea directă a pieselor de schimb de la următoarele uzine:

- Бобруйский завод тракторных деталей и агрегатов БЗТДА/ Uzina de Agregate şi Piese de Schimb pentru Tractoare din Bobruisk BZDTA – elemente de ambreiaj, roți, scaune etc.;

- Витебский завод тракторных запасных частей ВВТЗЧ/ Uzina de Piese de Schimb pentru Tractoare din Vitebsk VVTZCH – piese de schimb pentru sisteme de suspendare, direcţie;

- Минский завод шестеренок МЗШ/ Uzina de Rulmenţi din Minsk MGW – rulmenţi;

- Сморгонский агрегатный завод САЗ/ Uzina de Agregate din Smorgon SAZ – piese de schimb pentru sisteme de suspendare;

- Мозырьский машиностроительный завод/ Uzina Constructoare de Maşini din Mozîrsk – piese de schimb pentru partea mobilă MTZ;

- Минский моторный завод/Uzina de Tractoare din Minsk – piese de schimb pentru motoare;

- Борисовский агрегатный завод /Uzina de Agregate din Borisovo - pompe de apă şi turbocompresoare;

- Борисовский завод БАТЭ/ Uzina Echipamente Electrice pentru Tractoare Auto din Borisovo BATE – demaroare;

- Гродненский завод Радиоволна/ Uzina din Grodno Radiovolna – generatoare;

- Беларусь резинотехника/ Uzina de Articole din Cauciuc Belarusrezinotechnica – presgarnituri, manşete şi alte articole din cauciuc;

- Белкард/ Belcard – cardane şi cruci cardanice;

- Объединение гидравлических заводов Беларуси/ Asociaţia Uzinelor Constructoare de Maşini Hidraulice din Belarus – pompe de direcţie, distribuitoare hidraulice etc.

Toate uzinele din Belarus sunt certificate la standardul internațional de management al calității ISO, sunt supuse controlului tehnic. Piesele de schimb sunt însoţite de garanția producătorilor.

Secţia Piese de Schimb:

Şemencov Serghei

(+373) 22 50-33-54

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider