Tehnica agricola in Moldova

Tractoare MTZ (Belarus) in Moldova

Tractoare MTZ (Belarus) este cea mai bună alegere pentru fiecare fermier. Tehnica agricolă în Moldova a mărcii Belarus este reprezentată de MTZ Lider.

Utilaje speciale MTZ

Utilaje speciale în Moldova a mărcii MTZ vor fi asistenți de încredere în lucrări legate cu construirea drumurilor și pentru uz comunal.

Mini tractoare Belarus și echipament

Mini-tractor Belarus și utilajele sale produse de Uzina de Tractor din Minsk, vor fi asistenți de încredere în lucrări agricole.

Pluguri la MTZ

Pluguri MTZ au dovedit eficiența și fiabilitatea sa în lucrări de câmp. Dezvoltarea noilor tehnologii a plugurilor îmbunătățite s-au început la fabrică cudeja în perioada postbelică.

 

Cea mai buna tehnica agricola în Moldova - la MTZ Lider

Tehnica agricola in Moldova a brand-ului MTZ de la "MTZ Lider" este cea mai corectă decizie a fiecărui fermier. Casa de comerț "MTZ Lider" reprezintă o întreprindere comună a Uzinei de Tractoare din Minsk (MTZ) și a companiei "Agropiese TGR GRUP". Compania oferă clienților săi cel mai mare asortiment a utilajului agricol produs sub marca MTZ - tractoare universale și pentru arat și tractoare mici "BELARUS". De asemenea, "MTZ Lider" poate oferi furnizarea utilajului și a pieselor produse de uzina "MTZ". Printre altelea, acestea includ mai mult de 60 de diferite tipuri de tractoare și mașini speciale pentru uz industrial și agricol.

Casa de comerț "MTZ Lider" prezintă o gamă de mașini și tehnica agricola, alese după popularitate printre și calitate, dovedită în lucru.

Tehnică agricola in Moldova astăzi este reprezentată de multe companii și branduri. Tractoarele "Belarus", printre toate celelalte, sunt întotdeauna dintre cele mai populare între fermierii locali. Tractoare MTZ au dovedit a fi mașini fiabile, confortabile și eficiente. Cumpărați tehnica agricola în Republica Moldova doar de la furnizori de încredere, care pot de asemenea propune o garanție originală și calitativă de întreținere. Astfel, ve-ți fi pe deplin încrezuți în calitatea tehnicii procurate.

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider