Utilaje agricole Belarus la prețuri accesibile

Casa de Comerț
MTZ Lider

Tractoare Belarus

Cea mai buna tehnica agricola

phone

Tehnica agricola

Tehnica agricola in Moldova

Tehnica agricola in Moldova a brand-ului MTZ de la "MTZ Lider" este cea mai corectă decizie a fiecărui fermier. Casa de comerț "MTZ Lider" reprezintă o întreprindere comună a Uzinei de Tractoare din Minsk (MTZ) și a companiei "Agropiese TGR GRUP". Compania oferă clienților săi cel mai mare asortiment a utilajului agricol produs sub marca MTZ - tractoare universale și pentru arat și tractoare mici "BELARUS". De asemenea, "MTZ Lider" poate oferi furnizarea utilajului și a pieselor produse de uzina "MTZ". Printre altelea, acestea includ mai mult de 60 de diferite tipuri de tractoare și mașini speciale pentru uz industrial și agricol.

Cea mai buna tehnica agricola în Moldova - la MTZ Lider

 

Casa de comerț "MTZ Lider" prezintă o gamă de mașini și tehnica agricola, alese după popularitate printre și calitate, dovedită în lucru.

Tehnică agricola in Moldova astăzi este reprezentată de multe companii și branduri. Tractoarele "Belarus", printre toate celelalte, sunt întotdeauna dintre cele mai populare între fermierii locali. Tractoare MTZ au dovedit a fi mașini fiabile, confortabile și eficiente. Cumpărați tehnica agricola în Republica Moldova doar de la furnizori de încredere, care pot de asemenea propune o garanție originală și calitativă de întreținere. Astfel, ve-ți fi pe deplin încrezuți în calitatea tehnicii procurate.