Finantare

Moldova Agroindbank

Moldova Agroindbank este una dintre cele mai mari și mai vechi bănci comerciale din Moldova, recunoscută în mod repetat ca fiind cea mai bună bancă din țară. Banca dispune de o rețea ramificată de filiale.

Mai detaliat

2KR

Programul 2KR, sprijinit de Guvernul Japoniei, este destinat în mod special dezvoltării agriculturii în Moldova. Fermierii moldoveni pot obține credite pentru achiziționarea utilajelor agricole, instalarea sistemelor de irigare etc.

Mai detaliat

Mecagro

Întreprinderea de Stat MECAGRO vinde mașini și utilaje agricole, la cererea consumatorului, în rate, pentru o perioadă de cel mult 3 ani, cu plata primei rate în avans de cel puțin 30% din valoarea contractului la momentul încheierii contractului.

Mai detaliat

Microinvest

Este o companie de microfinanțare, care promovează dezvoltarea socială și economică a Moldovei în baza împrumuturilor acordate printr-o procedură transparentă şi responsabilă. Microinvest oferă clienților o finanțare flexibilă și în timp util.

Mai detaliat

Express Leasing & Microcredit

Compania Compania Express Leasing & Microcredit oferă microfinanțare și leasing financiar. Finanțarea achizițiilor de mașini și utilaje agricole pentru dezvoltarea durabilă a industriei este una dintre prioritățile companiei.

Mai detaliat

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider