Mini tractoare Belarus și echipament

Agregate pentru mini-tractoare

Mini-tractor Belarus și utilajele sale produse de Uzina de Tractor din Minsk, vor fi asistenți de încredere în lucrări agricole. Mini-tractor reprezintă o tehnică specială și compactă. Ei dispun de o întreagă serie de oportunități datorită posibilității de schimbare a unităților operaționale. Până în prezent, mini-tractoare de multe ori dunt folosite în grădinărit, amenajarea parcurilor, sau de terenuri agricole private.

La mini-tractor Belarus, care este folosit în grădinărit pot fi agregate diferite accesorii. Aceasta face posibilă realizarea cantitaților mari de muncă. Acest mini-tractor ajută în mare măsură agricultorilor în sectorul agricol și economisește timp și efort. În ultimii ani, tot mai mulți fermieri au început să aprecieze acești asistenți de încredere. Ei au început să lucreze nu numai în ferme specializate, dar, de asemenea, în viața de zi cu zi, care îndeplinesc cea mai grea muncă în gospodarie.

În compartimentul "Mini-tractoare și aggregate din Belarus" puteți afla mai multe despre caracteristicile tehnice ale mini-tractorului Belarus 132n și unitățile care pot interacționa cu acesta. Unele unități pot fi utilizate de asemenea împreună cu un motocultor MTZ. Utilajele MTZ ușor se instalează și se întrețin. Dvs. puteți cu ușurință și cu ajutorul documentației tehnice agrega aceste utilaje pe tractor sau motocultor MTZ.

Pentru a evita unele probleme legate cu echipament, agregați acesta doar cu tehnica MTZ, care este special concepută pentru a interacționa cu astfel de utilaj. Toate echipamentele și instalațiile au certificate de calitate și puteți fi total siguri în longevitatea duratei de viață a acesteia. Utilaj agricole MTZ a fost testat de timp și de mii de fermieri de pe tot teritoriu CSI!

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider