Pluguri la MTZ

Vă recomandăm să procurați plugurile producției "Uzinei de Tractoare din Minsk" (MTZ), de la reprezentanții oficiali ai companiei.

Utilaj agricol în Moldova a mărcii "MTZ", și multor altor cel mai bine este prezentată în centru comercial "MTZ Lider. Pe parcursul multor ani, pluguri MTZ au dovedit eficiența și fiabilitatea sa în lucrări de câmp. Dezvoltarea noilor tehnologii a plugurilor îmbunătățite s-au început la fabrică cudeja în perioada postbelică, când a apărut necesitatea în procerea marei cantități de hrană pentru cea mai mare țară din lume. În rezultatul muncii grele, investigațiilor experimentale și aplicării de tehnologii modern, plugurile se schimbau, din ce în ce devenind mai eficienți și concepuți. Dar dezvoltarea de noi modele de pluguri nu se oprește și astăzi. Compania explorează noi oportunități pentru descoperirea și introducerea noilor tehnologii de arat.

Având în vedere toate realizările a mărcii MTZ și autorității cucerite astăzi, mulți fermieri preferă să faleagă pentru agregare la tractorul lor plugurile de producție uzinei date. Mai mult decât atât, alegerea de multe ori cade anume pe un tractor MTZ, care, în același mod, s-a dovedit a fi utilaj fiabil și de înaltă performanță. Puteți alege pentru uz personal orice plug prezentat mai sus. Managerii noștri vă vor oferi toate informațiile și vă vor ajuta să faceți cea mai potrivită alegere!

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider