Cumparati tractoare Belarus la MTZ Lider

Casa de comerț "MTZ Lider" oferă o gamă largă de tractoare "BELARUS".

Casa de comerț "MTZ Lider" reprezintă o întreprindere a Uzinei de Tractoare din Minsk (Минский тракторный завод, sau МТЗ / MTZ) și a companiei "Agropiese TGR GRUP". Compania oferă clienților săi cel mai mare asortiment a utilajului produs sub marca MTZ - tractoare universale și pentru arat, și tractoare mici "BELARUS". De asemenea, "MTZ Lider" oferă furnizarea utilajului și a pieselor produse de uzina "MTZ". Printre altelea, acestea includ mai mult de 60 de diferite tipuri de tractoare și mașini speciale pentru uz industrial.

Produsele întreprinderii MTZ se vând în 105 de țări din întreagă lume. După nivel tehnic, putere, eficiență, parametrii de greutate, dimensiuni și durata de exploatare, tractoarele «BELARUS» corespund celor mai bune standarde mondiale, și ce este, de asemenea, confirmat cu certificatul de CEE.

Cumparati tractoarele «BELARUS», ei atrag atenția în primul rând din cauza fiabilității sale în lucru, ușurință de operare, întreținere simplă și prețuri rezonabile. Popularitatea imensă a produselor MTZ este confirmată de faptul că aproximativ 90% din tractoare noi importate în Moldova sunt anume tractoarele «BELARUS»!

Tractoare universale "BELARUS", cu echipament de bază și cel suplimentar pentru prelucrarea solului, sunt utilizate în agricultură pentru o varietate de operațiuni cu mașini și mecanisme montate, semi-montate, purtate și cele semipurtate.

Activitatea casei de comerț "MTZ Lider" a făcut posibilă marirea gamei și numărului de tractoare «BELARUS», importate în Republica Moldova și, cel mai important, pentru a aduce prețul tractoarelor la nivelul fabricii pentru a cumpara MTZ a fost profitabil.

A cumpăra tractor Belarus pentru proprietarul fericit, înseamnă a accesa la un număr larg de servicii  (garanție si post-garanție):

 • Pregătirea și testarea tractorului înainte de vânzare;
 • Instructarea și consultarea completă a noului proprietar de tractor;
 • Serviciile de revizie:
  • după 30 de ore de funcționare;
  • după 250 de ore de funcționare;
  • după aceasta, la fiecare 250 de ore de funcționare;
 • Garanție în timp de 12 luni după cumpărare. Serviciile include schimbarea pieselor în perioada de garanție în caz de orice defect sau deteriorare din cauza producătorului;
 • Gama completă de piese de schimb pentru toate tipurile de tractoare MTZ;
 • Sosirea la loc necesar specialiștilor de întreținere și reparare, pentru consultarea cu privire la funcționarea tractorului și altele.

Deservire de garanție și de post-garanție se realizează pe baza tehnologiilor MTZ și se execută de către specialiști de înaltă calificare, ce folosesc numai piese de schimb și cele de ansamblare originale. Prin urmare, casa de comerț "MTZ Lider" reprezintă cel mai convenabil loc pentru a procurarea tractoarelor MTZ din țară!

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider