Casa de Comerț MTZ Lider activează în regim normal

14 Aprilie 2020

Săptămâna trecută, pe site-ul oficial al Uzinei de Tractoare din Minsk a fost plasată o informaţie, prin care se anunţa că procesului de producere a tractoarelor nu a fost stopat nici o clipă. Întreprinderea MTZ controlează asigurarea caselor de comerţ cu echipamente și piese de schimb din Belarus. Începând cu 6 aprilie, activitatea rețelei de distribuție a mărfurilor MTZ în Moldova, Ucraina și Federația Rusă a fost reluată în volum deplin.

În sezonul de primăvară este deosebit de important să oferim consumatorilor echipamente și piese de schimb, aceasta fiind sarcina principală a producătorului de mașini agricole în situația actuală.

Casa de Comerț MTZ Lider și Uzina de Tractoare din Minsk în condiții de restricții, impuse de pandemia COVID 19, precum și în conformitate cu recomandările OMS monitorizează situația și lucrează pentru a oferi clienților lor tot ce este necesar pentru buna funcționare atât de la distanță, cât și în regim normal.

Recent, Uzina de Tractoare din Minsk a lansat un apel în legătură cu situația actuală:

„Astăzi, întreaga lume se confruntă cu o problemă globală. COVID-19 ne-a determinat pe toți să ne reconsiderăm stilul de viață și să luăm măsurile necesare pentru a depăși această situație dificilă.

În ultimele săptămâni, MTZ-HOLDING a urmărit îndeaproape dezvoltarea situației epidemiologice din Belarus și din lume. Se întreprind toate măsurile posibile pentru protejarea sănătății angajaților întreprinderilor, dealerilor și partenerilor.

În acest moment dificil, continuăm să lucrăm la locurile noastre de muncă în conformitate cu recomandările și instrucțiunile oficiale ale OMS și Ministerul Sănătății din Republica Belarus. Vizitele oficiale ale partenerilor la întreprinderi sunt reduse la minimum, toate contactele de afaceri sunt trecute, la maxim, în regim de operare la distanță.

Sănătate vouă și celor dragi. Ai grijă de tine."

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider