Tractoare MTZ în Casei de Comerț MTZ LIDER

08 Iunie 2015

Compania Agropiese TGR - co-proprietar al Casei de Comerț MTZ LIDER - dealerul oficial MTZ in Republica Moldova. Astfel, tractoare MTZ, cumparate în Agropiese TGR, sunt protejate de garanție 100% și de deservire certificată, folosind astfel piesele de schimb originale pentru toata tehnica agricola.

Noi cunoaștem tractoare MTZ суд mai bine: suntem reprezentanti oficiali al MTZ în Republica Moldova, deoarece inginerii și consultanții al Agropiese TGR sunt regular instruiți la Uzină din Minsk, referitor la deservirea tehnica și exploatarea tractoarelor MTZ.

Cand încheieati un contract de cumparare al unui tractor MTZ de la compania noastra, Dvs. imediat deveniți nu doar un proprietarul mașinei agricole, dar și un partener al celui mai mare operator de masini agricole in tara noastra.

În urma cumpararii unui tractor MTZ de la MTZ Lider:

  • Dvs. vi se oferă un sprijin prompt și profesionist în exploatarea tractoarelor Belarus pe toata perioada de garantie si post-garantie;
  • Dvs. aveti acces la sistemul de reduceri pentru piesele de schimb originale;
  • Dvs. vă va oferi un ajutor și susținerea în repararea și deservirea tehniva a tractoarelor în cel mai scurt timp posibil la cea mai mare rețea de filiale, magazine și ateliere de reparații în toata Moldova.
MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider