MTZ-82: de la construcția tractoarelor "clasic" pînă la modernizarea speciala

29 Aprilie 2015

Pe timpul apariției sale - in anii '70, tractor MTZ-82 a fost o inovație tehnică majoră în ingineria sovietică. MTZ-82 au luat parte la dezvoltarea rapidă a agriculturii, nu numai în URSS, dar și în multe țări din Asia, Africa și Europa de Est. Și este clar de ce. Acest tractor rezistent și discret, la timpul său a avut indici excelenți la costurile de exploatare și de uzură cu o gamă largă de utilizare. Total sau produs mai mult de un million de tractoare model MTZ-82.

Slujind excelent în secolul al XX-lea, utilajul a necesitat o modernizare în secolul XXI. În cele din urmă, în prima jumătate a anilor 2000, tractor MTZ-82 a fost supus unei modernizări extensive. Inginerii uzinei de tractoare din Minsk, au reușit să îmbunătățească eficiența motorului, au schimbat designul corpului și cabinei. Au crescut simțitor opțiunile de comfort: scaun moale cu amortizare, sistem de direcție confortabil, protecție contra praf si zgomot, sistem de curățare a aerului, climat control de bază, sistem hidraulic al volanului.

În versiunea "modernizată", MTZ-82 are capacitatea de a varia lățimea pistei.

Mașina are o gamă largă de tehnică de agregare tractată, definind utilizarea specializată. Mai întâi de toate, tractor MTZ-82 este proiectat pentru operatiuni de cîmp: arat ,semănat, recoltarea diferitor culturi. Deasemenea mașina poate fi utilizată pe șosea, pentru excavare, construcții și alte lucrări. MTZ-82 poate fi dotat și cu buldoexcavatoare, instrumente de zăpadă sau măturat - toate pot fi ușor montate pe tractor și folosite într-un mediu urban.

La cerere, este posibil de a dota tractor MTZ-82 cu greutăți suplimentare, aer condiționat și alte opțiuni. Agropiese TGR – este reprezentantul oficial MTZ in Moldova. Aici aveți posibilitatea de a alege un model modificat a tractor MTZ-82, de a fi sigur în originalitatea pieselor de schimb, de a conta pe servicii de garanție și post garanție de calitate și la o gamă completă de piese de schimb post-vânzare.

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider