Strategia 2020 – lansarea pe piață a tractoarelor Belarus cu noi proprietăți de consum

20 Martie 2020

La sfârșitul lunii februarie la Minsk, uzina MTZ a desfăşurat conferința internațională anuală, la care au fost invitaţi toţi dealerii uzinei din spaţiul CSI şi alte regiuni ale lumii.

În sala de conferinţe a Uzinei de Tractoare din Minsk s-au reunit, în total, mai mult de 100 de participanți din diferite țări. La conferință au participat şi reprezentanții moldavi ai Casei de Comerț MTZ Lider, care comercializează tractoare Belarus în Republica Moldova.

Pe parcursul celor două zile ale conferinței pe teritoriul uzinei MTZ a funcţionat expoziţia liniei moderne de modele de tractoarele, precum şi de autospeciale comunale.

În prima zi a evenimentului au fost făcute bilanţurile financiare ale întreprinderii pentru anul 2019 și au fost puse în dezbatere cele mai stringente probleme. În finalul sesiunii, rezumând cele discutate, conducerea MTZ a anunțat planurile pentru prima anul 2020. Aleksandr Kazakevich, directorul interimar pentru marketing al MTZ, a menţionat, în special: „În anul 2019 compania noastră a reuşit să-şi realizeze obiectivul de bază – menţinerea prezenţei sale pe principalele pieţe de desfacere. Continuăm să dominăm pe piaţă în proporţie de 50-60 la sută”. Au fost remarcate ritmurile de creștere ale exporturilor, cifra fiind de 106% față de anul 2018.

În perspectiva apropiată, Uzina de Tractoare din Minsk îşi propune să sporească nivelul tehnic al produselor fabricate şi să extindă caracteristicile funcţionale ale tractoarelor Belarus. Obiectivul strategic al MTZ e să ofere produse, care satisfac toate cerințele clienților de azi. Acest obiectiv vizează toate componentele – motoare, transmisii. De exemplu, în curând controlul mecanic al tractoarelor va fi înlocuit cu sistem de control electrohidraulic. „Sarcina principală a anului 2020 constă în expunerea pe piaţă a unor noi produse, cu proprietăți noi de consum“, a rezumat noua strategie a uzinei Aleksandr Kazakevich.

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider