Prezentările a treia generație Belarus: Moldova așteaptă!

26 Aprilie 2021

În martie-aprilie 2021, două tractoare din a treia generație Belarus au făcut turul prin Moldova, vizitând șase puncte - în Edineț, Bălți, Orhei, Căușeni, Comrat și Cahul, la expoziția și la centrele comerciale Agropiese TGR. Din moment ce ne aflăm într-o situație epidemiologică dificilă, proiecțiile au avut loc fără un timp strict stabilit, timp de trei zile.

Prentâmpinați cu privire la momentul în care tractoarele vor fi la locul lor, fermierii au venit într-un moment convenabil pentru ei înșiși - s-au familiarizat cu mașinile și au discutat cu managerii despre caracteristicile tehnice. Unii fermieri au făcut teste. În doar aceste trei săptămâni, câteva sute de lideri ai întreprinderilor agricole de diferite profiluri s-au familiarizat cu tractoarele. Și mai mulți au văzut reportaje despre noul „belarus” pe AgroTV.

La general managerii MTZ Lider, au menționat că previzualizările au depășit toate așteptările. Probabil, din lipsa de comunicare din cauza expozițiilor anulate și de asemenea s-a simțit revigorare pe piață după doi ani de secetă. Dar principalul lucru este că modelele prezentate au trecut printr-o modernizare cu adevărat profundă atât în ​​ceea ce privește aspectul și confortul, cât și în domeniul îmbunătățirilor tehnice. Interesul pentru unitățile prezentate s-a dovedit a fi foarte plin de viață. Mulți dintre fermieri au luat decizia de a cumpăra o mașină nouă imediat ce aceasta va fi disponibilă pentru vânzare. Acum Moldova așteaptă noi beloruși!

 

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider