Specialistii – mecanici Agropiese TGR au fost instruiți la uzina MTZ

21 Mai 2015

Achiziționarea unui tractor nou,  nu vă dă garanție că veți obține o funcționare eficientă și de lungă durată a acestuia. Întreținerea și repararea calitativă a utilajelor agricole sunt cele mai importante puncte pentru a reduce costurile și extinde durata de exploatare. Paralel cu calitatea tractorului, un rol mare joacă și factorul uman. În dependență de evaluarea starii mașinii cât și de calitatea și costul pieselor de schimb și reparațiilor, atit cit și perioada de repaos sau achiziționarea prealabila a echipamentelor noi, etc., vor rezuma rentabilitatea afacerii. De aceea, este important de a înțelege că compania ce efectueză serviciile de garanție și post-garantie, are toate capacitățile pentru a face misiunea perfect.

Companie Agropiese TGR acordă o mare atenție instruirii continue a angajaților săi. În departamentul de service, activează profesioniști cu experiență - ingineri și mecanici, ce în mod constant îmbunătățesc competențelor sale. Deci, în această primavara inginerii din departamentul de service Agropiese TGR  au trecut noi cursurile de instruire direct la Uzina de Tractoare Minsk în Belarus. De data aceasta, experții uzinei au efectuat cursuri despre deservirea tehnică înainte de vănzare: testarea, reglarea și pregătirea mașinilor agricole BELARUS înainte de vinzare. La training, un mare accent s-a pus la procesul de învățare în ceea ce privește pregătirea pentru vânzarea modelelor noi MTZ - tractoarele de putere BELARUS 3022 și BELARUS  1523.

Ca rezultat, inginerii Agropiese TGR au primit certificate care confirmă competența lor.

Compania Agropiese TGR este lider national pe piata de mașini agricole în Moldova - ofera intotdeauna clientilor sai un serviciu de calitate, o gamă completă de tractoare Belarus și piese de schimb originale.

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider