MTZ reia excursiile industriale în uzină

07 Septembrie 2020

Începând cu 13 august, cea mai mare întreprindere din Belarus MTZ a decis să reia desfășurarea excursiilor industriale în întreprindere.

Excursiile industriale oferă ocazia de a vedea cu ochii proprii munca unei întreprinderi mari. De asemenea, turiștii au ocazia să asiste personal în procesul de producere a tractoarelor Belarus.

În timpul excursiei, turiștii industriali se pot informa cu întregul ciclu de producție - de la prelucrarea mecanică a pieselor până la linia de asamblare finală. După aceea, turistul are ocazia să inspecteze unitățile agricole asamblate pe piață și să facă câteva selfie-uri din cabina tractorului.

De asemenea, în cadrul turismului industrial de la MTZ, beneficiarii săi au posibilitatea de a participa la o serie de operațiuni tehnologice importante, de exemplu, pentru a instala volanul cu propriile mâini.

La sfârșitul excursiei, turiștii primesc un „certificat de participare la asamblarea unui anumit tractor din Belarus”.

Excursiile industriale la MTZ oferă posibilitatea de a încerca singur cel mai puternic tractor de serie BELARUS 3522.

Din cauza situației epidemiologice periculoase, toate măsurile de securitate sanitară vor fi respectate pentru turiști: de exemplu, tuturor li se măsoară temperatura corpului.

În cei 4 ani de existență a turismului industrial la uzina de tractoare de la Minsk, au beneficiat de acest serviciu 12.000 de persoane din 66 de țări ale lumii.

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider