MTZ Lider a deschis un nou centru în Comrat

07 Martie 2018

La 22 februarie a avut loc ceremonia de deschidere a unui nou centru comercial-tehnic al companiei Agropiese TGR, pe platforma căreia Casa de Comerţ MTZ Lider îşi desfăşoară activitatea sa în Moldova.

Noul centru reprezintă o locaţie de ultimă oră pentru întreţinerea tractoarelor Belarus în regiunea de sud. Acum la Comrat este posibil să se efectueze toate tipurile de reparații ale tractoarelor Belarus, inclusiv reparații capitale. Noul centru dispune de o echipă mobilă de intervenţie, care va contribui la reducerea timpului de staţionare a tractoarelor clienţilor Casei de Comerţ, iar capacităţile Centrului vor permite asistarea fermierilor nu numai din Găgăuzia, dar şi din întreaga regiune de sud a Moldovei.

În plus la zona service, centrul are spații largi de vânzare pentru zeci de mii de poziţii de piese de schimb si accesorii, astfel încât sunt satisfăcute aproape 100% din nevoile de servicii pentru tractoarele MTZ, și o platformă expoziţională, unde, în mare parte, sunt expuse agregate din Belarus.

La deschidere au fost prezenţi clienții mai vechi ai companiei, Ministrul Economiei și Infrastructurii din Moldova, reprezentanți ai autorităților locale și ambasadori. La ceremonia de deschidere a filialei a participat Serghei Ciciuk, ambasadorul Republicii Belarus în Republica Moldova. "Belarus și Moldova au economii, care se completează reciproc. Ne este profitabil să facem schimburi între noi. De exemplu, Belarus este un cumpărător important de produselor vinicole și divinuri din Moldova. Iar în Moldova se bucură de popularitate tractoarele, troleibuzele din Belarus, în Moldova a fost organizată producția lor în comun, bazată pe tehnologiile din Belarus. Agropiese TGR este o companie, care dezvoltă de mai mult timp și cu succes vânzările de mașini agricole, piese de schimb și componente agricole din Belarus în Moldova. Sunt sigur că deschiderea acestui centru comercial va face Chișinăul și Minskul să fie mai aproape unul de altul", a spus ambasadorul în discursul său de salut.

Oleg Golopeatov, directorul Casei de Comerț MTZ Lider, a menţionat că deschiderea noului centru comercial și tehnic va marca, cu siguranţă, o nouă etapă în relațiile cu clienții companiei din regiune. "Două decenii de muncă reprezintă o experiență neprețuită. Acum, înțelegem foarte bine cum ar trebui să lucrăm, ce ar trebui să oferim, pe ce-ar trebui să ne axăm în viitor. Astăzi vă oferim o gamă largă de tractoare și mașini agricole - la toate categoriile de prețuri și pentru gospodării de toate proporţiile. În ultimii ani am pus accentul pe produsele din Belarus - tractoarele Belarus, mașinile de tratat seminţe și stropitorile Remkom. Ne bazăm pe tehnologiile moderne, care ne permit să sporim eficienţa şi rentabilitatea agriculturii - sistemele de control al combustibilului de la producătorul belarus DFM. Și mie personal îmi pare bine să văd că pe an ce trece aceste tehnologii sunt folosite tot mai frecvent în gospodăriile de fermieri din ţara noastră”, a subliniat Oleg Golopeatov.

Foto report deschiderii centrului MTZ Lider în Comrat

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider