Echipamentele speciale pe baza tractorului Belarus vor fi supuse unei modernizări profunde

23 Ianuarie 2020

La începutul acestui an, MTZ-HOLDING a adoptat strategia de dezvoltare pentru perioada 2020 - 2030. O atenție deosebită a fost acordată strategiei de dezvoltare a echipamentelor speciale, fabricate cu marca Belarus: echipamente pentru gospodăria comunală și servicii forestiere.

Mașinile livrate astăzi necesită modernizare. Ele au fost proiectate încă la începutul anilor 2000. Motiv pentru care inginerii companiei şi-au propus să crerze modele moderne și competitive pe piețele europene.

Modernizarea tehnologică înseamnă, în primul rând, automatizarea sistemelor de comandă, care vor simplifica munca operatorului și vor facilita depistarea și eliminarea defecțiunilor. Se preconizează aplicarea transmisiilor hidrostatice care vor asigura reglarea lină fără trepte a vitezei și comoditatea manevrării (lucruri deosebit de importante pentru echipamentele utilizate în gospodăria forestieră).

Odată cu modernizarea modelelor existente de echipamente speciale, uzina intenționează să creeze o mașină comunală complet nouă. Șasiul existent pentru echipamente speciale (Sh-406) funcționează pe baza unui motor cu ardere internă, alimentat cu  motorină tradițională.  Actualmente, gospodăria comunală urbană trece în mod activ de la agregate cu motoare cu ardere internă la utilizarea mașinilor ecologice. În viitorul apropiat, motoarele diesel vor fi interzise. Prin urmare, noul șasiu pentru maşinile comunale va utiliza exclusiv un motor electric ca unitate de alimentare. Utilizarea transmisiilor electrice va economisi în mod semnificativ combustibilul, va simplifica controlul mașinii și o va face mai confortabilă.

Conducerea MTZ-HOLDING are ca obiectiv modernizarea profundă a gamei de echipamente speciale, ce funcționează pe baza tractorului Belarus în combinație cu un preț atractiv, lucru care va permite concernului să creeze o concurenţă serioasă modelelor moderne de la producătorii mondiali de top nu numai pe piețele tradiționale din Belarus, ci și pe piața europeană greu de cucerit și cu mari exigenţe.

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider