Filmul de imagine despre tractoarele Belarus

24 Octombrie 2016

Filmul de imagine «Кормилец» („Întreţinătorul”), consacrat aniversării de 70 de ani de la înfiinţarea Uzinei de Tractoare din Minsk MTZ, a devenit premiant concomitent la două nominalizări ale Festivalului de la Cannes «The Cannes Corporate Media & TV Awards».

Ideea de a turna un film despre tractoarele Belarus, care lucrează pe toate continentele – în diferite ţări, în orice condiţii pedoclimatice, cultivând câmpuri de grâu, secară, orz, porumb şi orez, - după ce am cutreierat practic toată lumea, pentru a auzi părerile celor, care la modul direct muncesc din greu în fiecare zi pe ele, a apărut la MTZ cu mult înainte de pregătirile întreprinderii pentru sărbătorirea aniversării sale de 70 de ani.

Pentru filmul de 17 minute au fost făcute duble în 11 ţări – nu doar în Belarus, ci şi în Pakistan, Vietnam, Egipt, Republica Sud-africană, Georgia, Norvegia ş.a. Echipa de filmare a parcurs o cale de 52 de zile. În total, la crearea spotului de imagine au lucrat aproximativ 2 luni.

Prezentarea filmului publicului larg a avut loc în ziua aniversării de 70 de ani ai Uzinei de Tractoare din Minsk, devenind o confirmare grăitoare a popularităţii şi solicitării tractoarelor „Belarus” în întreaga lume.

Amintim că Agropiese TGR este dealer oficial şi exclusiv al holdingului MTZ pe teritoriul Republicii Moldova. Colaborarea cu Uzina de Tractoare din Minsk durează deja de 10 ani. La expoziţia autumnală Moldagrotech 2016 compania a prezentat linia completă a modelelor de tractoare moderne Belarus.

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider