Utilaje agricole Belarus la prețuri accesibile

Casa de Comerț
MTZ Lider

Tractoare Belarus

Cea mai buna tehnica agricola

phone

Pluguri reversibile

Pluguri reversibile la MTZ

 

Plugurile purtate sunt utilizate pentru prelucrarea solului fara resturi sau cel cu putine resturi. Plugurile reversibile sunt utilizate pentru prelucrarea solurilor pietroase.

Plugurile reversibile produse de Uzina de pinioane din Minsk, se descurca perfect cu solurile unde alte pluguri sint neputincioase. Dacă plugurile purtate lucreaza cu solurile fara resturi și cu cele cu resturi mai puține,iar plugurile semi-purtate - cu soluri slab și mijlociu pietroase, atunci cele reversibile cu ușurință se vor discurca cu solul pietros, cu înălțimea culturilor de până la 25 cm. Umiditate solului prelucrat nu trebuie să depășească 25-30%. Adâncimea aratului de 25-30 cm. Resoarele ajuta plugurile reversibile să evite coliziunile cu obstacole.

Plugurile reversibile sunt echipate cu mecanism de răsucire modernă, care constă din cilindru bilateral. Axa reversibilă acestui plug crește rezistenta sarcinilor semnificative și celor pe termen lung. Plugurile reversibile au mai multe secții, de aceea și performanțele lor sunt mai mari în comparație cu alte pluguri. Îin cîmpul de muncă, ei răstoarnă un strat de sol, realizind astfel un arat neted. Datorită acestui fapt aerul, apa și substanțe patrund mai bine în sol și se acumulează acolo.

Pentru prelucrarea solului cu resturi sau celui cu resturi mai puține, de regulă se folosesc plugurile purtate. Pentru solurile pietroase și cele mediu pietroase se folosesc plugurile semi-purtate. La toate pluguri se da garantie.