La Moldagrotech Autumn fermierilor moldoveni au fost demonstrate tractoarele Belarus

31 Octombrie 2023

Tractoarele Belarus au fost prezentate la expoziția Moldagrotech Autumn din Moldova. Acest eveniment a avut loc în perioada 19-22 octombrie în pavilioanele expoziționale Moldexpo și a reunit peste o sută de participanți care au prezentat diverse produse și soluții pentru agricultura din Moldova, precum mașini agricole, sisteme de irigare, materiale de însămânțare și soluții pentru agricultura de precizie. Pe parcursul a patru zile, expoziția a fost vizitată de aproximativ cinci mii de invitați.

 

Anul acesta, fermierii au acordat o atenție deosebită utilajelor agricole care combină calitatea înaltă și prețul accesibil, precum și tehnologiile avansate în agricultura de precizie. Segmentul de tractoare cu o putere de 130-150 CP devine din ce în ce mai solicitat și există, de asemenea, un interes din ce în ce mai mare pentru sistemele agricole de precizie care pot reduce consumul de combustibil și îngrășăminte chimice cu până la 10%, ceea ce duce la economii semnificative de costuri pentru ferme. Modelele noi de tractoare Belarus au fost demonstrate la standul MTZ Lider de la Moldagrotech.

 

A fost prezentat un model actualizat al tractorului Belarus 1221.3, care este cel mai bine vândut tractor din segmentul cu o capacitate de 136 CP. Acest tractor din 2023 are un nou design, un motor și o transmisie vopsite în roșu și o nouă capotă din plastic. Cabina tractorului este dotată cu aer condiționat și iluminare LED, iar puterea este mărită la 136 CP datorită unei turbine și intercooler pentru răcirea aerului motorului.

 

Au fost prezentate și două modele de tractoare Belarus: Belarus 892.2 și Belarus 82.1.

Tractorul Belarus 82.1 este proiectat pentru utilitati publice si este echipat cu un încărcător frontal General X, o cupa-clește multifuncțională si un tocător de resturi vegetale INO MKM 190. Caracteristica sa este o axa față ranforsata de tip grinda cu roti mari, care îi permite să lucreze cu încărcător frontal atașabil cu o capacitate de încărcare de până la două tone.

Tractorul Belarus 892.2 are, de asemenea, o punte față întărită și o turbină care mărește puterea la 89 CP. Acest model are o cutie de viteze nesincronizată cu reductor de mărire a vitezelor, permițându-i să atingă viteze de până la 39 km/h în modul de transport.

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider