Utilaje agricole Belarus la prețuri accesibile

Casa de Comerț
MTZ Lider

Tractoare Belarus

Cea mai buna tehnica agricola

phone

Știrile companiei

MTZ Lider a participat la Festivalul de porumb 2017 Porumbeni

La 08 septembrie,  Casa de comerț MTZ Lider a participat la Festivalul anual al porumbului la Institutul de fitotehnie „Porumbeni”. La festival au venit liderii agriculturii din țară, care cultivă porumb. În condiții de câmp, MTZ Lider a prezentat cele mai vândute tractoare de pe piața Moldovei - tractoarele BELARUS 1025.2 și BELARUS 1221.2. Aceste tractoare fac parte din segmentul de mașini agricole care se dezvoltă cel mai dinamic, oferind clienților o punte din față consolidată și o capacitate de încărcare sporită.  În plus, vizitatorii zilei câmpului la Porumbeni au avut ocazia să vadă activitatea în câmp a tractorului de mare putere BELARUS 3022 - un gigant greu, rar întâlnit pe câmpurile moldovenești.

Casa de comerț MTZ Lider este un participant tradițional al festivalului porumbului. Datorită formatului evenimentului, fermierii au posibilitatea nu numai de a explora produsele oferite de Institutul de fitotehnie, dar și să se familiarizeze cu cele mai noi metode de prelucrare a solului și noutățile de pe piața tehnicii agricole.

Porumbul constituie mai mult de 40% din toate culturile produse în Moldova. Cu toate acestea, numai datorită utilajelor agricole calitative agricultorii pot conta pe o recoltă bună  cu cheltuieli minime la prelucrarea solului.