Utilaje agricole Belarus la prețuri accesibile

Casa de Comerț
MTZ Lider

Tractoare Belarus

Cea mai buna tehnica agricola

phone

Știrile companiei

MTZ Lider a prezentat un nou model de tractor Belarus la expoziția Moldagrotech

În perioada 15 - 18 martie, casa de comerț MTZ Lider a participat la expoziția tradițională Moldagrotech-2017 (primăvară). Numărul clienților și tranzacțiilor la stand-ul companiei confirmă statutul tractorului MTZ ca partener principal al fermierilor moldoveni.

Anul trecut, uzina de tractoare din Minsk a împlinit 70 de ani! De-a lungul deceniilor agricultorii din Moldova lucrează pământul pe tractoarele MTZ. Fiind principalul tractor al câmpurilor moldovenești pentru generații întregi de agricultori, MTZ se perfecționează odată cu cerințele înaintate. Astfel, în acest sezon MTZ Lider a prezentat un model, cunoscut la noi încă de anul trecut - Belarus 1221.2 și o inovare absolută pe piața Republicii Moldova - Belarus 952.2. Tractor BELARUS-952 (MTZ-952) cu formula roților 4x4 - este un tractor universal cu roți, care se încadrează în clasa de tracţiune 1,4. Inovarea constă în bara de tracțiune din față mai fiabilă ca înainte. Un tractor Belarus 952.2 a fost achiziționat direct la expoziție de unul dintre clienții companiei din sudul țării.

Casa de comerț MTZ Lider este alături de clienții săi pe parcursul întregului ciclu de întreținere a tractoarelor. În casa de comerț veți găsi o gamă completă a pieselor de schimb originale, service profesional de la inginerii instruiți direct de la uzina-producător și o gamă completă a tractoarelor Belarus.