La 11 – 13 August Belarus a prezentat în cadrul Zilei Cîmpului TehAgroFest modele actuale de tractoare

17 August 2022

Casa de Comerț MTZ Lider deja participă pentru a doua oară la expozițiile de tehnică agricolă și tehnologiilor însoțiitoare din cadrul evenimentelor organizate de către compania Sanctum pe câmpurile sale în centrul Moldovei.

Fermierii moldoveni tot mai mult se orientează spre tehnologiile contemporane, tehnologii care sunt luate în calcul și la elaborarea noilor tractoare Belarus. La standul companiei MTZ Lider au fost prezentate bine cunoscutele modele de tractoare, bestsellere în segmentul lor: Belarus 2022.3, Belarus 1221.3 și Belarus 952.2 într-o completare specială.

Belarus 2022.3 este orientat spre gospodării medii și mari. Puterea tractorului – 212 CP permite executarea lucrărilor grele, precum scarificarea solului cu-n utilaj de 3 metri lățime, la o adâncime de până la 45 cm; aratul cu-n plug reversibil cu 4 trupițe; lucrul cu o grapă grea cu discuri cu o lățime de 4 metri sau lucru cu-n cultivator universal de 6 metri.

Belarus 1221.3 – un model, care este foarte popular în gospodăriile mijlocii. Totodată acest model devine tot mai popular cu fiecare an în gospodăriile mici cu suprafețe de până la o sută de hectare. Modelul este solicitat din cauza puterei sale și universalității sale funcționale la orice tip de lucrare.

Belarus 952.2 a fost prezentat în completare specială care se deosebește de modelul de bază prin următorii parametri: ridicător hidraulic ranforsat în spate cu doi cilindri hidraulici, conectarea electro-hidraulică a blocării punții din spate și arborelui prizei de putere (APP), contragreutăți față de 450 kg cu console de prindere de șasiul tractorului, care totodată întăresc traversele laterale ale tractorului, greutăți adiționale pe roțile din spate de 80 kg. Acest model a stârnit un interes vădit și a primit aprecieri înalte de la fermieri.

Toate tractoarele Belarus se deosebesc prin simplitatea exploatării lor, siguranței, cheltuielilor mici de întreținere și reparație, accesibilității pieselor de schimb și vandabilității pe piața produselor de mâna a doua.

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider