Utilaje agricole Belarus la prețuri accesibile

Casa de Comerț
MTZ Lider

Tractoare Belarus

Cea mai buna tehnica agricola

phone

Știrile companiei

Casa de Comerț MTZ Lider vă invită la expoziția de primăvară Moldagrotech-2016

Casa de  Comerț MTZ Lider ― reprezentantul oficial a tehnicii agricole belaruse în Republica Moldova, invită clienții săi la vizionarea standului său expus la expoziția anuală Moldagrotech Primăvară-2016, care se va desfășura de pe 2 pînă pe 5 martie în cadrul centrului de expoziție MOLDEXPO.

Casa de Comerț MTZ Lider planifică să prezinte unul din cele mai de perspectivă tractoare a acestui an ― BELARUS 1221.2 Tropic. Reușita tractorului de model Belarus 1221.2 Tropic în Moldova se explică prin îmbinarea perfectă a prețului său avantajos cu caraterisicile tehnice ale sale, adaptabile la condițiile climaterice ale țării noastre. Tractorul se utilizează la o gamă largă de lucrări agricole în agregare cu utilaje purtate, semipurtate și remorcate. Belarus 1221.2-220 Tropic este folosit, de asemenea, la transportare, lucrări de încărcare/descărcare fiind echipat cu diferite încărcătoare frontale.

Clienții la tehnica agricolă Belarus vor fi întîmpinați la Moldagrotech-2016 cu surprize plăcute. Pe întreaga perioadă 2-5 martie, vor acționa prețuri speciale la producția MTZ realizată prin intermediul Casei de Comerț MTZ Lider.