Fermierii din Moldova continuă să se familiarizeze cu „bielorușii” din a treia generație

01 Septembrie 2021

După cum știți, uzina de tractoare Minsk realizează o modernizare profundă a producției - dezvoltă, produce și comercializează tractoare de generația a treia, care sunt concepute pentru a-și înlocui complet predecesorii în viitorul apropiat.

Tractoarele de generația a treia sunt utilaje eficiente, de înaltă calitate, confortabile și actualizate vizual, care păstrează avantajele prețului competitiv, a mentenanței și simplității. O serie de modele au fost deja lansate în producție în serie, unele există doar ca mostre pentru previzualizări, altele sunt în curs de dezvoltare.

În 2021, casa comercială MTZ Lider a început să familiarizeze în mod activ fermierii moldoveni cu bielorușii inovatori. Primele proiecții în masă din toată țara au avut loc în primăvară și au stârnit un interes activ în rândul clienților Casei de Comerț. În perioada 12-14 august, managerii Casei de comerț au prezentat trei modele Belarus de generația a treia de ziua câmpului Tehagrofest. Au fost demonstrate modelele Belarus 82.3, 1222.3 și 2022.3. Fermierii care au vizitat Tehagrofest au remarcat designul actual, cabina și optica nouă, LCD și, de asemenea, au evidențiat îmbunătățirile tehnice, cum ar fi o nouă cutie de viteze și un disc de ambreiaj, frâne în baie de ulei, o nouă supapă hidraulică și alte inovații care au sporit confortul, productivitatea și fiabilitatea tractoarelor Belarus.

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider