Fermierii din nordul Moldovei s-au familiarizat cu produse noi ale Uzinei de Tractoare Minsk

03 Aprilie 2024

Pe data de 20 martie, la Bălți, casa comercială MTZ Lider a organizat o prezentare a tractoarelor Belarus pentru gospădăriile din nordul Moldovei. Evenimentul a adunat aproximativ 150 de fermieri de la peste o sută de ferme, interesați să afle despre cele mai recente inovații ale Uzinei de Tractoare din Minsk.

Directorul MTZ Lider, Oleg Golopeatov, a subliniat importanța evenimentului ca platformă pentru prezentarea noilor realizări în domeniul tehnologiei agricole și pentru schimbul de opinii, identificarea nevoilor clienților și găsirea de soluții optime.

La eveniment a fost prezent și un reprezentant al MAIB, care a vorbit despre ofertele interesante ale băncii pentru finanțarea achizițiilor de tractoare, special concepute pentru fermierii din Moldova.

Evenimentul a inclus o gamă variată de tractoare Belarus, printre care și mult așteptatul Belarus-1222.3, care a intrat în producție în acest an.

Acest nou model este o înlocuire completă pentru tractorul Belarus-1221.3. Modernizarea tractorului Belarus-1222.3 vizează îmbunătățirea condițiilor de lucru ale șoferului de tractor, simplificarea întreținerii și exploatării mașinii. Schimbările includ aspectul, confortul operatorului, vizibilitatea și ușurința în service.

Cabina a devenit mai spațioasă, echipată cu iluminare de lucru cu LED-uri și faruri îmbunătățite. Toba de eșapament a fost mutată pe stâlpul cabinei, îmbunătățind vizibilitatea și conferind tractorului un aspect modern.

Pedalele de ambreiaj și frână din noul model sunt acum suspendate, eliminând conexiunile mecanice cu transmisia prin tije, ceea ce reduce efortul. De asemenea, nivelul de vibrații și zgomotul în cabină au fost semnificativ reduse.

Noul model a stârnit un interes considerabil printre fermieri. În ansamblu, demonstrația echipamentelor s-a desfășurat într-o atmosferă prietenoasă și productivă de comunicare cu clienții. MTZ Lider are în plan organizarea unor expoziții similare ale tractoarelor Belarus în alte regiuni ale Moldovei în 2024.

 

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider