MTZ a prezentat tractorul experimental BELARUS cu instalație de gaz

12 Septembrie 2019

Astăzi, MTZ elaborează o serie de soluții experimentale pentru utilizarea mașinilor agricole de tracțiune, atât cu motor diesel, cât și cu motor de benzină cu instalație de gaz. Astfel, în cadrul expoziției agricole din Kiev, uzina de tractoare Minsk a prezentat un tractor unic BELARUS-892 LUX-GPL echipat cu instalație de gaz. Potrivit dezvoltatorilor, tractorul alimentat cu gaz vă permite să economisiți între 25 și 35% din cheltuieli.

Belarus-892 LUX-GPL prezentat în cadrul expoziției este echipat cu o instalație de gaz fabricată de compania italiană A.E.B (producător mondial de sisteme electronice de control pentru surse alternative de combustibil). Electronica care gestionează echipamentul cu gaz garantează o siguranță completă atunci când acționați tractorul cu combustibil pe gaz.

Uzina de tractoare Minsk continuă să crească confortul și funcționalitatea tractoarelor de ultima generație. Astfel, modelul prezentat este dotat cu o cameră spate PRIME-X cu un monitor la distanță, care permite șoferului să observe starea agregatelor remorcate fără a părăsi cabina. Trackerele GPS, care permit managerilor agricoli să monitorizeze la distanță situația privind utilizarea eficientă a tehnicii în domeniu, devin deja familiare. Iar luminile LED  de ultimă generație, montate pe tractorul prezentat în cadrul expoziției de la Kiev, fac posibilă utilizarea sigură a echipamentelor pe timp de noapte.

Aceste și multe alte inovații vor fi implementate în producția în masă a tractoarelor Belarus, care sunt concepute nu numai pentru a menține titlul de parteneri tradiționali ai fermierilor din multe țări, ci și pentru a îndeplini toate cerințele moderne.

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider