Tractoarele MTZ la expozitia Moldagrotech-2015

28 Octombrie 2015

La 21 - 24 octombrie reprezentantul oficial al MTZ in Moldova, casă de comerț MTZ Lider a luat parte la expozitia agricola de toamna Moldagroteh. La cea mai importanta expozitie agricola din Moldova casa de comert a prezentat gama tractoarelor MTZ, printre care în special e de subliniat puterea tractoarelor și cel mai nou pentru tara noastra - modificarea Tropic.

"Acum tractoarele MTZ nu sunt doar niste tractoare traditionale si cele mai populare din Republica Moldova,dar deja sunt si mașinile de mare putere ce vin cu noi tehnologii pentru a crește eficiența de cultivare a terenului, pentru care e viitorul agriculturii", a declarat directorul casei de comert MTZ Lider Oleg Golopeatov.

Special pentru expoziție, casa de comert a format un preț special, care a fost imediat apreciat de clienții companiei. În general, cele patru zile de expozitie au fost marcate de o comunicare directa între managerii companiei si clienții sai. In cadrul expozitiei au fost intocmite mai multe contracte, inclusiv si pentru tractoare de mare putere. De asemena vizitatorii au fost interesati de tractorul MTZ 1221 versiunea Tropic, ce perfect corespunde cerintelor de lucru in cimpurile noastre.

Casa de comert MTZ Lider ofera clientilor sai nu doar o gama completa de tractoare MTZ, dar are, de asemenea, una dintre cele mai bune servicii de support cu un ciclu complet și o gamă larga de piese de schimb originale pentru tractoarele MTZ.

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider