De acum încolo, tractoarele Belarus vor fi doar roșii

19 Februarie 2024

Fabrica de tractoare din Minsk (MTZ) a decis să renunțe la culoarea obișnuită albastră a tractoarelor sale, înlocuind-o cu o roșie expresivă, care amintește de legendarele Ferrari. Acum, tractoarele Belarus vor încânta ochii cu noua lor înfățișare distinctivă.

 

Această mișcare nu a fost întâmplătoare. Începând cu anul 2019, fabrica a început procesul de trecere la noua culoare, dorind să facă mașinile lor mai ușor de recunoscut și mai moderne. Scopul principal a fost eliminarea diversității de culori din gama de produse. Roșul a devenit deja culoarea predominantă și acum este și unicul, simbolizând simplitatea utilizării și noul nivel al organizării proceselor de producție.

 

"Am decis să renunțăm la multitudinea de culori, preferând culoarea roșie pentru a sublinia ușurința în utilizarea tractoarelor noastre. Monocromul este și economic justificat. În trecut, culoarea neagră adesea masca defectele de execuție, în timp ce roșul este simbolul noului standard de calitate", a explicat Andrei Zabolotnii, șeful departamentului de design de la MTZ.

 

Anterior, tractoarele Belarus erau oferite în două variante de culori: cu suprastructura superioară albastră și șasiul negru sau cu suprastructura superioară roșie și șasiul negru. Acum, roșul a devenit culoarea principală, iar negrul a fost păstrat doar pentru unele detalii și cabina, evidențiind estetica și modernitatea noului design.

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider