Cum se ajustează corect un plug Belarus?

09 August 2017

După cum se cunoaște, Uzina de tractoare din Minsk oferă clienților săi nu numai tractoare, ci și pluguri. Ajustarea corectă a plugului este necesară pentru o utilizare optimă. În primul rând, ajustarea vă permite să reduceți consumului de combustibil cu 30%. În al doilea rând, ajustarea profesionistă a plugului BELARUS influențează gradul de acuratețe cu care este executată brazda, cât de uniformă este adâncimea arăturii și cât de calitativ sunt prelucrate resturile de miriște. În al treilea rând, un agregat configurat va servi mai mult.

Așadar, principiile fundamentale de ajustare a plugului Belarus:

  • Barele de ridicare trebuie să fie cât mai scurte posibil, iar în același timp lungimea tijelor trebuie să fie aceeași;
  • Dimensiunea interioară a ecartamentului punții față nu trebuie să depășească dimensiunea interioară a ecartamentului punții spate mai mult decât cu 5-10 cm. În caz contrar, traiectoria de mișcare a tractorului va fi incorectă, tractorul se va deplasa pe diagonală.
  • Obligatoriu verificați presiunea pneurilor tractorului. Indicatorii de presiune a cauciucurilor din spate trebuie să egali și cât mai mici posibil;

Plugurile BELARUS dau posibilitatea de a ajusta lățimea de captare a plugului. Când utilizați un plug cu 4 sau 5 trupițe, aceasta vă permite să alegeți regimul optim de selectare a vitezei pentru lucrările de arat, ceea ce reduce semnificativ consumul de combustibil.

Echipa MTZ Lider va ajuta oricând clienții săi la ajustarea tuturor echipamentelor echipamentelor agricole, achiziționate de la Casa de Comerț. Personalul nostru, care trec o instruire certificată nemijlocit la uzina MTZ, poate nu numai răspunde la orice întrebare privind modul de ajustare corectă a plugurilor, dar de asemenea este gata de a organiza o demonstrație în câmp.

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider