Belarus vă spune bun venit! Intră în rolul unui muncitor din epoca industrială

19 Iulie 2017

Uzina de tractoare din Minsk, care produce tractoarele de modelul BELARUS, propune turiştilor o metodă de recreere mai puţin obişnuită – să urmărească procesul de lucru al liniei de asamblare a faimoaselor tractoare beloruse şi să participe personal la acest proces. Orice doritor se poate bucura de o nouă experiență la liniile de asamblare ale uzinei.

O tendinţă nouă şi foarte populară în majoritatea ţărilor din vest este posibilitatea de a intra în rolul unui proletar al epocii industriale. Anume pentru împătimiţii de turism industrial, reprezentanţii uzinei de tractoare din Minsk au elaborat un program special constituit din 5 operaţii de producere. De exemplu, orice doritor poate să încerce să monteze levierul de direcţie sau tuburile mecanismului de direcţie, precum şi să participe la asamblarea macaralei frontale. Turiştilor li se va oferi îmbrăcămintea de protecţie a Uzinei de tractoare din Minsk. La sfîrşitul excursiei vizitatorii vor primi o diplomă care va confirma faptul participării acestora în procesul de asamblare a unui anumit tractor BELARUS-3522 — cu indicarea modelului şi numărului de serie.

De asemenea, uzina oferă posibilitatea de a face o plimbare cu cel mai mare tractor de serie BELARUS-3522 cu capacitatea de 355 cai putere.

Foto raport de la sarbatoarea MTZ

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider