Utilaje agricole Belarus la prețuri accesibile

Casa de Comerț
MTZ Lider

Tractoare Belarus

Cea mai buna tehnica agricola

phone

Știrile companiei

Promoţia Casei de comerţ MTZ Lider: Reducere substanţială la tractoarele Belarus plus un recipient de ulei german drept cadou!

Dej de mai multă vreme tractoarele Belarus ocupă poziţia de lider la vânzările pe piața mașinilor agricole din Moldova. Pentru a-i confirma calitățile de lider, Casa de Comerţ MTZ Lider anunță lansarea unei promoţii fără precedent. Începând cu data de 15 decembrie a acestui an până la 1 februarie a anului viitor, toți cumpărătorii de tractoare Belarus beneficiază de o reducere de până la 19.000 de lei, precum și de o canistră de ulei de motor Rheinol Favorol MF 15W-40, (fabricat în Germania), cu un volum de 20 de litri drept cadou. Pentru a obține reducerea trebuie să alegeți modelul de tractor Belarus de care aveți nevoie. Mărimea reducerii și condițiile de primire a cadoului le puteți concretiza cu managerii Casei de Comerţ MTZ Lider.

Casa de Comerţ MTZ Lider este furnizorul exclusiv de echipamente agricole produse de Uzina de Tractoare din Minsk pe teritoriul Republicii Moldova. Vă sugerăm să vă familiarizați cu ultimele noutăţi ale brandului Belarus pe platformele de comerţ ale companiei.

Promoţia va fi valabilă în perioada 15 decembrie 2018 - 1 februarie 2019.